Jobsmarket Management

Angajare cetateni straini in Romania

Procesul anevoios al angajarii unor cetateni straini NON-UE, prin parcurgerea mai multor etape este simplificat de echipa noastra de specialisti in resurse umane.
În funcție de tipul activității pe care îl întreprinde angajatorul, Jobsmarket Management obține autorizații de muncă pentru mai multe categorii de cetățenii NON - UE: muncitori permanenți, sezonieri, stagiari, înalți calificați sau detașați.

În primul rând, misiunea noastră este de a obține avizul de angajare de la formațiunile teritoriale ale Inspectoratului General pentru Imigrări iar pentru aceasta ne vom ocupa de întocmirea și depunerea întregului dosar. Acesta se elibereaza in 30 de zile de la data inregistrarii cererii.
După obținerea avizului de muncă, Jobsmarket Management sprijina viitorul angajat în a putea obține viza de lungă ședere de la misiunile diplomatice și oficiile consulare ale României din țara de origine. Îi vom acorda suport în întocmirea tuturor documentelor. Dupa intrarea în țară a cetățeanului NON-UE facem toate demersurile împreuna cu acesta pentru obținerea permisului de ședere si va fi solutionat in 30 de zile de la data depunerii cererii. In caz de verificari suplimentare, termenul de solutionare poate fi prelungit cu cel mult 15 zile.
Prin urmare, Jobsmarket Management va întocmi toate dosarele necesare în procesul de angajare a personalului străin pe teritoriul României.