Jobsmarket Management

Recrutare si selectie personal Non-Eu

Jobsmarket Management vine în ajutorul angajatorilor români (persoane juridice sau persoane fizice autorizate) in vederea angajării cetățenilor NON-UE.
Credem in standarde ridicate si avem o abordare etica in afaceri si in tot ceea ce intreprindem. Astfel ca venim in ajutorul dumneavoastra cu servicii complete de recrutare si consultanta in procesul de angajare forta de munca din Asia.


Oferim:

MEDIERE - Vă punem la dispoziție un consultant dedicat care va fi alături de Dumneavoastră pe tot parcursul procesului de recrutare.
ANALIZA - Analizam in totalitate nevoile companiei dumneavoastra, precum si cerintele in materie de recrutare.
SELECTIE - Selectam viitorii angajati impreuna cu dvs sau cu reprezentantii companiei Dvs in baza CV-urilor, precum si a interviulurilor prin intermediul internetului sau direct in tara de provenienta.

În funcție de tipul activității pe care îl întreprinde angajatorul putem obține autorizații de muncă pentru mai multe categorii de cetățenii NON - UE: muncitori permanenți, transfrontalieri, sezonieri, stagiari, înalți calificați sau detașați.
În primul rând, misiunea noastră este de a obține avizul de angajare de la formațiunile teritoriale ale Inspectoratului General pentru Imigrări iar pentru aceasta, ne vom ocupa de întocmirea și depunerea întregului dosar.
După obținerea avizului de muncă, vom sprijini viitorul angajat în a putea obține viza de lungă ședere de la misiunile diplomatice și oficiile consulare ale României din țara de origine. Îi vom acorda suport în întocmirea tuturor documentelor. Dupa intrarea în țară a cetățeanului NON-UE facem toate demersurile împreuna cu acesta pentru obținerea permisului de ședere.
Prin urmare, Jobsmarket Management va întocmi toate dosarele necesare în procesul de angajare a personalului străin pe teritoriul României.